Google Mobile first index 2021 komt er aan

Google Mobile first index maart 2021 komt er aan

De Google Mobile First index 2021 gaat uw vindbaarheid in Google bepalen op basis van de mobiele versie van uw website. Tot op heden indexeerde Google het grootste gedeelte van de websites op basis van hun desktop versie, maar dat gaat dus veranderen. Is uw website klaar voor de Google Mobile first index 2021?

Interne links zijn goud voor uw website bezoekers en Google

Interne links zijn goud voor uw site bezoekers en Google

Interne links zijn goud voor uw website bezoekers en voor uw ranking in Google. U kunt namelijk niet zonder interne links op uw zakelijke website. Interne website links zijn van enorm belang voor de bezoekers van uw website en uw ranking in Google, Bing en Yahoo. Wat is het nut van een goede interne website structuur?

Hoe komt uw website of webshop hoger in Google

Hoe komt uw website of webshop hoger in Google

Elke online ondernemer wil natuurlijk op de eerste pagina in Google komen, of beter nog: de eerste plek. Een hoge positie in Google betekent namelijk niet alleen meer bezoekers, maar ook meer verkopen. Helaas bereikt u die eerste plek niet zomaar. Hoe komt uw website of webshop hoger in Google?

Zorg dat zoekers klanten worden via Google Mijn Bedrijf

Zorg dat zoekers klanten worden via Google Mijn Bedrijf

Als bedrijf wilt u natuurlijk altijd goed vindbaar zijn. Zowel Online als offline. Google Mijn Bedrijf is er voor alle ondernemers. Met Google Mijn Bedrijf bereikt u als MKB-er meerdere vliegen in één klap. We lichten een aantal voordelen van Google Mijn Bedrijf toe. Wilt u weten waarom Google Mijn Bedrijf ook voor u belangrijk is?

Bereik met uw blog iedereen van Maastricht tot Groningen

Bereik met uw blog iedereen van Maastricht tot Groningen

Bent u als MKB ondernemer op zoek naar meer omzet en bent u zeker van uw producten en/of diensten? Als dit voor u niet van toepassing is, lees dan niet verder. Zo ja, laten we u drie essentiële pijlers tonen die ervoor kunnen zorgen dat: Uw website in heel Nederland goed te vinden is van Maastricht tot Groningen.