Responsive webdesign voor een optimale gebruikerservaring

Responsive design voor een optimale gebruikerservaring

Responsive webdesign wordt gebruikt om automatisch de meest ideale gebruikerservaring te creëren voor professionele websites en webshops op alle apparaten. Een website of webshop met een responsive design past zich namelijk automatisch aan. Wat zijn de belangrijkste voordelen van responsive webdesign?

5 Tips om de laadsnelheid van uw website optimaal te verbeteren

De laadsnelheid van uw website optimaal verbeteren

Een van de grootste ergernissen voor bezoekers is en blijft een trage website. Als een bezoeker te lang moet wachten voordat de website is geladen, kan de bezoeker afhaken en naar een andere website gaan. Helaas, alweer een gemiste kans. Wilt u de laadsnelheid van uw zakelijke website optimaal verbeteren?

Maak het perfecte formulier voor uw website

Maak het perfecte formulier voor uw zakelijke website

Formulieren zijn een belangrijk onderdeel van elke website. Het zijn meetpunten voor hoe succesvol uw website daadwerkelijk is. Het is daarom uiterst belangrijk dat een formulier perfect is. Een bezoeker moet zo min mogelijk tijd kwijt zijn bij het invullen van een formulier. Hoe maakt u het perfecte formulier voor uw site?

Het belang van een goede website structuur

Het belang van een goede website structuur

De website structuur is van essentieel belang voor uw Zoekmachine Optimalisatie strategie. De structuur van uw website toont Google welke pagina's van uw website het belangrijkste zijn. Dit betekent dat u kunt bepalen welke artikelen het hoogst scoren in de zoekmachines. Wilt u de structuur van uw website optimaliseren?

Is een CMS website altijd nodig

Heeft u als ondernemer altijd een CMS website nodig?

Het overgrote deel van de websites die wij realiseren zijn dynamische Laravel, Drupal en Joomla websites, maar dat neemt niet weg dat een kwalitatieve HTML5 website laten maken voor heel veel ondernemers net zo goed is. Wanneer heeft u als ondernemer eigenlijk een CMS website nodig?

Verouderde websites scoren steeds slechter in Google

Verouderde websites scoren steeds slechter in Google

Jammer genoeg zijn er ontelbaar veel MKB ondernemers die geloven dat het werken aan een website stopt als de website eenmaal online staat. Door deze mentaliteit lopen heel veel van deze ondernemers helaas potentiële klanten en omzet mis. Is uw zakelijke website sterk verouderd? Dan is er echt werk aan de winkel.