Is een one page website geschikt als bedrijfswebsite

Is een one page website geschikt als MKB bedrijfswebsite?

Voor uw MKB bedrijf kan een one page website eventueel de oplossing zijn. Een kwalitatieve zakelijke website voor weinig kosten en moeite, maar die wél het gewenste succes oplevert. Want laten we gewoon eerlijk zijn, zonder website is het niet meer mogelijk. Wanneer is een one page website voor u de beste optie?

Een complete website back-up is goud waard

Een complete website back-up is goud waard

Hoewel het voor veel ondernemers als vanzelfsprekend is, voor anderen is het onbekend terrein. Het maken van een website backup geeft u altijd een zeker en veilig gevoel als er onbedoeld bestanden van uw site of shop gewist, overschreven of geïnfecteerd worden. Bent u verzekerd van een "goede" website back-up?

Is een SSL certificaat echt noodzakelijk?

Is een SSL certificaat echt noodzakelijk?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Een klein gegevensbestand dat een "cryptografische" sleutel digitaal koppelt aan de gegevens die via uw website of webshop via het internet worden verstuurd. Een SSL-certificaat is geen luxe maar een "must". Is een SSL-certificaat ook voor uw MKB website verplicht?

Website onderhoud zelf doen of uitbesteden?

Website onderhoud zelf doen of uitbesteden?

Een zakelijke website moet goed beheert en onderhouden worden. Maar hoe gaat u dit als ondernemer precies aanpakken? U kunt het natuurlijk zelf doen, of iemand binnen uw bedrijf aanstellen voor deze taak. Ons advies: niet doen! Laat uw website vakkundig en snel onderhouden door echte professionals.

Bent u als ondernemer wel de domeinnaamhouder

Bent u als ondernemer wel de domeinnaamhouder?

Helaas gebeurt het nog te vaak dat websitebouwers, hostingsbedrijven of derden een domeinnaam voor MKB ondernemers vastleggen en zichzelf als domeinnaamhouder registreren. Vaak uit gemak en wellicht te goeder trouw. Het gevolg hiervan is dat u niet de eigenaar bent. Bent u de rechtmatige domeinnaam eigenaar?